Predračun

Ko pošljete obrazec, boste v nekaj urah prejeli predračun za plačilo

 

Spoštujemo vašo zasebnost in v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR) izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki.

Lastnik in upravljalec spletnega mesta:

Ime podjetja: Topel dom Zoran Šircelj s.p.
Sedež: Litijska cesta 108, 1000 Ljubljana
E-mail: info@topeldom.si

Spletno mesto ne zbira vaših osebnih podatkov, razen takrat, ko oddate spletni obrazec. Vaše podatke obdelujemo izključno za namene, ki so nam bili posredovani in jih hranimo v poštnem odjemalcu ali podatkovni bazi (odvisno, kako so nam bili poslani).

Uporaba in namen hranjenja ter obdelave podatkov
Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namen poslovne komunikacije in ohranjevanja stika s strankami.
Hranimo izključno tiste podatke, ki nam jih sami pošljete preko obrazca, in sicer:
ime, priimek, e-naslov, naslov bivališča, telefonska številka, oziroma drug podatek, ki ga vpišete.Vaše podatke bomo hranili do vašega preklica.
Pravica do informacije in umik soglasja
Zahtevo o vpogledu v informacijo o tem, katere vaše osebne podatke hranimo, lahko kadarkoli pošljete na naš e-naslov, ali po navadni pošti na sedež podjetja, lahko pa nas pokličete tudi po telefonu.
Soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli umaknete tako, da nam to zahtevo pošljete na e- naslov ali po navadni pošti na sedež podjetja.
Ko bomo prejeli vaš umik soglasja, bomo vaše podatke izbrisali v roku 15. delovnih dni.

Z oddajo obrazca soglašam, da lahko interno obdelujete moje osebne podatke vnešene v spletni obrazec in jih uporabljate za namene izvajanja komunikacije vezane na oddan obrazec.
Vaše podatke obravnavamo skladno z uredbo GDPR.