Hitachi Yutaki toplotne črpalke

Hitachi Yutaki toplotne črpalke

Hitachi Yutaki toplotne crpalkeHitachi Yutaki toplotne črpalke zrak/voda izkoriščajo toploto iz zraka in jo spremenijo v energijo, potrebno za ogrevanje, hlajenje ter pripravo tople sanitarne vode. Lahko so povezane v sistem talnega ali radiatorskega ogrevanja. Možna je kombinacija s sončnimi kolektorji, grejejo pa lahko tudi vodo v bazenu.

Prednosti sistemov Yutaki:

 • Energijski razred A+++
 • Optimizirana učinkovitost tudi pri nizkih temperaturah
 • Kompaktni modeli vse v enem (Yutaki S-combi)
 • Primerna za talno in radiatorsko ogrevanje
 • Izboljšano delovanje DC Inverter do -25°C
 • Enostavna nastavitev
 • Za ogrevanje ali hlajenje
 • LCD – daljinski upravljalnik omogoča nadzor vseh funkcij, uporabljen je lahko kot sobni termostat
 • Enostavno vzdrževanje
 • Vse enote so na seznamu za subvencijo eko sklada
 • Ugodna cena

Hitachi Yutaki S

Notranja enota namenjena pritrditvi na steno, namenjena za ogrevanje/ hlajenje. Za ogrevanje sanitarne vode se lahko prigradi original Hitachi bojler ali bojler drugega proizvajalca.
Širok delovni razpon omogoča, da enota deluje tudi pod ekstremnimi zunanjimi pogoji: od -25 do +46 stopinj Celzija.
Na voljo v povezavi z zunanjimi enotami ogrevalne moči od 4,3kW do 16kW, v 1-fazni in 11, 14, 16, 20 in 24kW v 3-fazni izvedbi.

Hitachi Yutaki S

Hitachi Yutaki S Combi

Lična notranja enota, ogrevanje/ hlajenje, z integriranim bojlerjem za sanitarno vodo, s prostornino 200 ali 260 litrov. Prednost pred ločeno izvedbo notranje enote je prihranek prostora in lepši izgled.
Na voljo v povezavi z zunanjimi enotami ogrevalne moči od 4,3 do 16kW, v 1-fazni in 11, 14 in 16kW v 3-fazni izvedbi.

Hitachi Yutaki S-Combi

Hitachi Yutaki S Combi LIte

Je novejša različica toplotne črpalke Yutaki S Combi. Prilagojena je za manjša stanovanja, ki ne potrebujejo sončnih kolektorjev. Ta model ohranja najpomembnejše lastnosti – zagotavlja maksimalno udobje za uporabnika in omogoča ogrevanje, hlajenje in pripravo tople sanitarne vode
Na voljo v povezavi z zunanjimi enotami ogrevalne moči 4 in 6kW.

Hitachi Yutaki S Combi Lite

Hitachi Yutaki M – monoblok

Je v celoti zunanja naprava, kjer ni potrebe po notranji enoti. Vsi potrebni deli so v zunanji enoti, priklop je direktno na radiatorski sistem ali talno ogrevanje. Naprava pozimi poskrbi za ogrevanje, poleti pa za hlajenje.
Na voljo v povezavi z zunanjimi enotami ogrevalne moči 7.5, 11, 14 in 16kW, v 1-fazni in 11, 14 in 16kW v 3-fazni izvedbi.

Hitachi Yutaki M RASM-3VNE RASM-5NE monoblok

Hitachi Yutaki S80

Omogoča radiatorsko ogrevanje do 80°C. Pametna kaskada omogoča varčno in učinkovito ogrevanje  Ko je potreba po toploti manjša, deluje samo zunanja, nizkotemperaturna, varčna enota. Ko potreba po moči in višji temperaturi naraste, se vklopi še notranja enota.Na ta način so možni večji prihranki.
Na voljo v povezavi z zunanjimi enotami ogrevalne moči 7.5, 11, 14 in 16kW, v 1-fazni in 11, 14 in 16kW v 3-fazni izvedbi.

Hitachi Yutaki S80Preberi več o Hitachi Yutaki S80…