Kontakt

Kontakt

Mojster strojnih instalacij

Topel dom, klima naprave, toplotne črpalke, prodaja, montaža, servis

TOPEL DOM, Zoran Šircelj s.p.
Litijska cesta 108
1000 Ljubljana
Davčna št: SI52243559
Tel.: 041 / 660-617

E-pošta: info@topeldom.si

Naš moto:

Kvalitetni produkti in materiali, strokovna montaža, ugodna cena, zadovoljna stranka!

 

Pa še izjava zadovoljnega kupca:

Pozdravljeni g. Šircelj,

Račun sem plačal in vas po prejemu plačila prosim za link za registracijo dodatnega leta garancije, o katerem ste mi povedali v soboto.

Rad bi z vami delil še nekaj, morebiti za vas uporabnih informacij.

Izmed šestih ponudnikov, ki so oddali ponudbo za montažo klimatske naprave pri nas, ste ponudili najbolj ugodno ceno. Glede na zgledno opravljeno montažo in nadvse korekten pristop, se nam je zdel simboličen dodatek k dogovorjenem plačilu več kot na mestu.

Pred prvim kontaktom vas nismo poznali niti za vas prejeli kakšno priporočilo.

Za vas smo izvedeli med iskanjem na spletu, našli pa smo vas, ker ste na spletni strani imeli omenjen model klimatske naprave, ki nas je zanimala (https://www.topeldom.si/daikin-klima-naprave/).

Nismo vas izbrali zgolj zaradi ponujene cene. Več kot to nas je prepričal vaš hiter odgovor in nadaljnja komunikacija, kjer ste pokazali dobro poznavanje posebnosti omenjene klima naprave, vaša smiselna vprašanja in opozorila, realističen pristop in prijazen ton. Prav tako je dober vtis naredila vaša spletna stran (kot celota, pa tudi posebnosti, npr. grafi s porabo elektrike https://www.topeldom.si/klima-poraba-elektrike/) ter fotografije vaših montaž (https://www.mojmojster.net/topel-dom-zoran-sircelj/reference_in_mnenja) ter zadetki na spletu o vaši svetovanjih (npr https://www.mojaobcina.si/loski-potok/dogodki/interaktiven-posvet-klima-naprave-za-poletno-hlajenje-in-zimsko-ogrevanje.html).

Zelo smo zadovoljni s storitvijo. Res lepa hvala! Radi vas bomo priporočili naprej.

g. Andrija iz Ljubljane