WiFi termostat

WiFi digitalni brezžični termostat

Flink FTWiFi digitalni brezžični WiFi termostat
Ni več v prodaji

 

Flink FTWiFi je digitalni WiFi + brezžični sobni termostat vrhunskega minimalističnega dizajna, pregleden in enostaven za uporabo. Upravljanje je ročno ali z aplikacijo na mobilni napravi.

– za upravljenje ogrevalnih sistemov, kot so peči na olje, pelete, drva, plinske peči, toplotne črpalke, vklop/izklop obtočne črpalke, zapornih ventilov in drugo…
– brezžična radijska povezava (435MHz) med pečjo in sobnim termostatom (kabel ni potreben)
– WiFI internet povezava
– lep, pregleden zaslon z osvetlitvijo
– sobni termostat na baterije (2xAA, niso priložene), prosto stoječ ali pritrjen na steno
– upravljanje ročno ali s pomočjo aplikacije Android ali Apple na mobilni napravi
– otroška ključavnica
– skupna raba naprave
– prikaz napolnjenosti baterij
– zaznavanje odprtega okna
– kalibracija senzorja temperature
– nastavljiva histereza
– tedenski program
– način dopusta
– zaščita proti zmrzovanju
– prilagodljivi program
– posodabljanje preko interneta
– avtomatska sinhronizacija ure preko interneta

Flink FTWiFi termostat in sprejemnik

Brezžična + WiFi povezava

FTWiFi termostat diagram

Aplikacija za mobilno napravo Flink Home

Aplikacijo za Android naprave lahko prenesete iz trgovine Google play s klikom na sliko ali s pomočjo QR kode

Flink Home Google Play app

Aplikacijo za Apple naprave lahko prenesete s klikom na sliko ali s pomočjo QR kode

Flink Home App Store

Otroška ključavnica – Child Lock

Z vklopljeno funkcijo Otroška ključavnica lahko termostat upravljate samo v mobilni aplikaciji, spreminjanje nastavitev na termostatu pa je onemogočeno.

Skupna raba naprave

Že povezano napravo lahko date v skupno rabo z drugimi računi (npr. družinskih članov) z uporabo mobilne aplikacije.

Zaznavanje odprtega okna

Zaznavanje odprtega okna je funkcija, ki zazna, ali je vaše okno odprto. Zaznati ga je mogoče le, ko je peč-grelnik vklopljen. Če je zaznano odprto okno, se grelnik samodejno izklopi za naslednjih 10 minut, razen če spremenite katerokoli splošno nastavitev, ki začasno onemogoči zaznavanje odprtega okna v naslednjih 30 minutah. Tudi po preteku 10 minut od zaznanega odprtega okna bo to začasno onemogočilo zaznavanje odprtega okna v naslednjih 30 minutah. Zaznavanje odprtega okna lahko kadarkoli omogočite ali onemogočite v mobilni aplikaciji.

Zaznavanje odprtega okna je funkcija, ki zazna, ali je vaše okno odprto. Zaznati ga je mogoče le, ko je grelnik vklopljen. Če je zaznano odprto okno, se grelnik samodejno izklopi za naslednjih 10 minut, razen če spremenite katerokoli splošno nastavitev, ki začasno onemogoči zaznavanje odprtega okna v naslednjih 30 minutah. Tudi po preteku 10 minut od zaznanega odprtega okna bo to začasno onemogočilo zaznavanje odprtega okna v naslednjih 30 minutah. Zaznavanje odprtega okna lahko kadarkoli omogočite ali onemogočite v mobilni aplikaciji.

Kalibracija senzorja temperature

Če zaradi določene postavitve sobnega termostata temperatura na termostatu odstopa od temperature v prostoru, je možno senzor ustrezno prilagoditi. Možna nastavitev je od –5 °C in +5 °C.

Zaščita proti zmrzovanju

Če pri zunanjih nizkih temperaturah ni nikogar v objektu, lahko na termostatu nastavimo, da temperatura v prostoru ne pade pod določeno vrednost. Možna je nastavitev od 0°C – 17°C.

Prilagodljivi program

Prilagodljivi samodejni program lahko nastavite v mobilni aplikaciji. Uporabniku omogoča, da vklopi ogrevanje nekaj minut pred načrtovanim ogrevanjem v 7-dnevnem programu, da ob predvidenem času doseže želeno temperaturo v prostoru.

Nastavljiva histereza

Histereza je vrednost, pri kateri mora biti trenutna temperatura nižja od nastavljene temperature, da lahko vklopite ogrevanje. Če je histereza nastavljena na 1°C in temperatura v prostoru 22°C, se bo ogrevanje prostora izključilo pri 22°C in ponovno vključilo, ko temperatura pade za 1°C, pri 21°C. Možno je nastaviti vrednost od 0,2 °C do 5 °C. Uporabno tudi za preprečevanje prevelikega števila vklopov ogrevalnega vira (toplotne črpalke…)

Tedenski program

Program lahko nastavite za vsak dan v tednu posebej ali za vse dni v tednu hkrati. Temperaturo v načinu Comfort lahko nastavite v 30-minutnih intervalih za posamezen dan. Temperatura v načinu Eco je privzeto nastavljena v drugih 30-minutnih intervalih.

Garancija: 2 leti

Tehnični podatki
FTWiFi Tehnični podatki

Navodila za uporabo
FTWiFi_uporabniška_navodila.pdf

FTWiFi sobni termostat in jelenček Rudolf