Toshiba Super Daiseikai 8 in 9

Toshiba Super Daiseikai 8 in 9

NOV MODEL! 

Toshiba Super Daiseikai 8 Daisekai 8 daljinec Toshiba Daiseikai 8 zunanja enota
 

Nova Toshiba super Daisekai 8, nadaljuje tradicijo visoke tehnologije. Zagotavlja največje udobje z najmanjšo porabo energije, ki je lahko samo 90W! Notranja enota je lepe, elegantne oblike, z diskretnim LED prikazom, kjer lahko spremljamo delovanje klima naprave. Napreden filtrirni sistem poskrbi za čist zrak, vse-smerni izpih in zelo tiho delovanje (samo 20 db(A) – funkcija “Quiet”) pa za popolno udobje. Najvišji razred energetske učinkovitosti (A+++) za gretje in hlajenje, je dosežek 2,5 in 3,5kw naprav.

Video predstavitev

Toshiba Daiseikai 9

 

RAS-10G2KVP-E 

 RAS-13G2KVP-E

RAS-16G2KVP-E 

Hladilna moč: hlajenje ikona 2,5 kw (0,55 – 3,50)  3,5 kw (0,63 – 4,10)  4,5 kw (0,63-5,00)
Grelna moč: gretje ikona 3,2 kw (0,45 – 5,80)  4 kw (0,65 – 6,30)  5,5 kw (0,65 – 6,80)
Primerna velikost prostora: meter icona do 40 m2 do 50m2 do 70m2
Raven hrupa: hrup ikona 24 db(A) 25 db(A) 26 db(A)
Odvzem moči: kw ikona 0,09 – 1,65 kw 0,14 – 1,80 kw  0,14 – 2,12 kw
Razred energetske učinkovitosti SEER/SCOP: energetska ucinkovitost ikona 9,1 A+++ / 5,2 A++  8,9 A+++ / 5,1 A+++  7,3 A++ / 4,6 A++
Dimenzije notranje enote VxŠxG ravnilo ikona 293 × 831 × 270 mm 293 × 831 × 270  mm 293 × 831 × 270  mm
Dimenzije zunanje enote VxŠxG ravnilo ikona 630 × 800 × 300 mm 630 × 800 × 300 mm 630 × 800 × 300 mm
Akcijska cena !
 

INVERTERSKA TEHNOLOGIJA

Inverterska tehnologija znamke TOSHIBA omogoča neprekinjeno in brez izgube delujoče krmiljenje kompresorjevih vrtljajev. Pri tem je število vrtljajev permanentno prilagojeno trenutnim pogojem obremenitve. S tem je izvajano le toliko ogrevanja oziroma hlajenja, kolikor se dejansko potrebuje. Želeno temperaturo je mogoče natančno določiti in s tem je zagotovljeno učinkovito
delovanje z varčevanjem električne energije.

 Toshiba inverter
 

HIBRID INVERTER: inteligentno krmiljenje v optimalni kombinaciji

Če je razlika med želeno in dejansko temperaturo zelo velika, inverter samodejno izbere način delovanja PAM, v katerem deluje z večjo močjo visoko učinkovito in s tem hitro pripelje do zaželenega udobja. Če je razlika med želeno in dejansko temperaturo mala, se inverter preklopi na način delovanja PWM. V tem načinu delovanja je poraba električne energije najnižja in učinkovitost najvišja. Veliko inverterskih naprav uporablja le enega izmed teh dveh krmiljenj. Samo TOSHIBA istosmerni-hibrid inverter uporablja obe tehnologiji paralelno. S tem dosega optimalne rezultate.

Toshiba PAM PWM hibrid

DVOJNI ROTACIJSKI BATNI KOMPRESORJI

Z uporabo dvojnih rotacijskih batnih kompresorjev znamke TOSHIBA, je mogoče odlično uravnavanje krmiljenja v razponu moči od 20 – 100 %. Nizka poraba električne energije in kljub temu, izjemno visoka učinkovitost! Toshiba za svoje naprave uporablja dvojne rotacijske batne kompresorje, ki so sestavljeni iz dveh rotacijskih batov, ki tečeta v nasprotno smer. To poveča mehansko stabilnost in zmanjšuje vibracije. Dodatna bistvena prednost kompresorja je nizka stopnja hrupa.

Toshiba dvojni batni rotacijski kompresor

Izredno tiho delovanje: „QUIET MODE“

Z aktiviranjem načina „QUIET“ lahko s pritiskom na gumb zmanjšate hitrost ventilatorja na zelo nizek nivo hitrosti. S tem se zmanjša hrup notranje naprave serije Daiseikai in Suzumi Plus za nadaljnje 3 dB (A).

Toshiba Quiet Mode

Močan zračni tok za hitre rezultate: HI POWER

Še posebej hitro ohladitev je omogočiti s „HI-POWER“ funkcijo. V tem načinu deluje naprava z najmočnejšim tokom mrzlega zraka (do 650 m³/h). Kljub
visoki izhodni moči ostaja raven hrupa nizek in ne moti občutka udobnosti.

 Toshiba HI POWER

Način delovanja za spanje, zagotavlja sladke sanje: COMFORT SLEEP

Ponoči je temperatura običajno nižja od dnevne in enakomerno hlajenje bi morda bilo čutiti kot moteče. Z aktivranjem gumba „COMFORT SLEEP“ v načinu hlajenja, se dopušča, da se za dve do tri ure sobna temperatura rahlo zvišuje, za eno stopinjo na uro. To zagotavlja optimalno ugodje med spanjem.

 Toshiba Comfort Sleep

Pretok zraka, kontrola in maksimalno udobje

Lamele stenskih naprav TOSHIBA je mogoče nastaviti na 12 različnih položajev, da se lahko zračni tok različno in natančno usmerja. Izboljšana oblika lamel za usmerjanje zraka skrbi za tiho in učinkovito porazdelitev.

 Kontrola pretoka zraka

TOSHIBA funkcija samočiščenja

Da lahko klimatska naprava izpihuje čist zrak, mora biti tudi sama čista. Tako je TOSHIBA razvila funkcijo samočiščenja, ki vlago v notranjosti naprave zmanjšuje in s tem preprečuje morebitno rast plesni v sami napravi. Po izklopu obratovanja, notranji ventilator še deluje naprej in izsuši vso vlago, ki se je nabrala na toplotnem izmenjevalcu. Zatem se ventilator samodejno izklopi.

Toshiba samo čiščenje

IAQ-FILTER

Za inteligentnimi IAQ filtrirnimi sistemi za kvaliteten zrak se skriva ideja, kako s pomočjo naravnih substanc učinkovito očistiti zrak. Na ta način je mogoče zrak očistiti onesnaženosti na blag način, zrak v prostoru ostane čist in zdrav. Poleg tega deodorantske lastnosti osvežujejo zrak, onemogočeno je nastajanje plesni.

Toshiba IAQ filter

FILTER ZA PRAH

Serijsko so vse klimatske naprave TOSHIBA opremljene z velikimi, pralnimi filtri iz umetne snovi, ki prekrivajo celotni toplotni izmenjevalec. Na ta način se zrak že v trenutku vstopa v napravo očisti grobih delcev umazanije in prašnih delcev. Da bi vzdrževali dober učinek, je filtre potrebno redno čistiti z milnico.

 filter za prah

PLAZMA FILTER- visoko učinkovito električno čiščenje zraka

TOSHIBA plazma filter je dvostopenjsko delujoč električni čistilec zraka. Zagotavlja filtriranje najmanjših delcev in dosega učinkovitost, ki ga s klasičnim sistemom filtriranja ni mogoče doseči. Njegove elektrostatične celice so zmožne odstranjevati do 99 % vseh škodljivih snovi.

Pri filtriranju zraka poteka električno izločanje v treh korakih:
– v prvem koraku se prašni delci naelektrijo
– zatem ostanejo naelektreni prašni delci nalepljeni na zbiralniku
– z rednim umivanjem z milnico se ujeti prašni delci z zbiralnika zlahka odstranijo

 Plazma filter

SUPER IONIZATOR

Popolnoma nov v programu je ionizator SUPER, ki ga je razvila TOSHIBA. Ta deluje dopolnilno k plazma filtru z aktivno učinkovitostjo proti onesnaženosti. Izredno drobni „SUPER-Ioni“, katerih velikost ni večja od ene tisočinke nano delca, obkrožijo nezaželene delce, tako da le ti postanejo neškodljivi. Poleg tega delujejo „SUPER-Ioni“ pozitivno na elastičnost in vsebnost vlažnosti v povrhnjici kože. SUPER Ionizator je nameščen ekskluzivno v modelih Super Daiseikai 8 in zagotavlja skupaj z visoko učinkovitim plazma filtrom odlično in čisto klimo v prostoru.

ionizator

Funkcija tedenskega časovnega programatorja (Timer)

Tedenski časovni programator, s 4 nastavitvami za en dan, oz. s 7 različnimi programi za en teden (vklop/izklop, temperatura, način obratovanja kot tudi hitrost ventilatorja)

 

tedenski timer

Funkcija 8°C

Zagotavlja konstantno temperiranje prostora pri 8 °C, ter tako preprečuje poškodbe zaradi zamrznitve na vodovodni in centralni napeljavi.

 Toshiba 8C
 

TOSHIBA izpolnjuje vsa merila za izvajanje Kjotskega protokola

Odkar veljajo določila »Eco-design« direktive, je učinkovitost klimatskih naprav navedena z oznakami SEER in SCOP do 12 kW moči. Za te oznake je definiranih več točk merilnih vrednosti, tako da se v rezultatu upošteva tudi delovanje pod delno obremenitvijo, ki predstavlja več kot 90% celotnega obratovanja. S tem je učinkovitost ovrednotena na novo in bistveno bolj realno.

Vse Toshibine klimatske naprave ustrezajo »Ecodesign« direktivi

Sezonske vrednosti učinkovitosti je mogoče najti na posameznih straneh proizvodov, celotno dokumentacijo o proizvodih TOSHIBA, pa na spletu:
http://ecodesign.toshiba-airconditioning.eu ali www.toshiba-aircondition.com.

energijska nalepka