Haier Flexis Plus UV-C

Haier Flexis Plus UV-C stenska klima naprava

Haier predstavlja novo, revolucionarno, stensko klima napravo, ki združuje lepoto, visoko učinkovitost, napredne funcije in zanesljivo delovanje. Poseben poudarek je na zagotavljanju zdravega in dobrega počutja, ki je še posebej pomembno v današnjih “COVID 19” razmerah.

 

Glavne odlike so:

visoka energetska učinkovitost A+++ pri hlajenju (SEER 8,5), A++ ogrevanju (SCOP 4,6) (2,5 in 3,5kW model)
UV-C sterilizacija (s pomočjo UV žarkov uničuje vse bakterije in viruse v zraku)
56°C STERI-CLEAN (uničuje bakterije in viruse s segrevanjem uparjevalnika na 56°C v 30+ minutah)
FROST CLEAN samočistilna tehnologija izmenjevalca v notranji enoti
Nano srebro ionska površina izmenjevalca v notranji enoti za proti bakterijsko in proti virusno delovanje
– elegantna in lepa klimatska naprava
super tiha naprava, s funkcijo Quiet je glasnost notranje enote samo 16dBA (2,5kW naprava) oziroma 17dBA (3,5kW naprava)
ECO senzor za nadzor prisotnosti – zniža porabo energije (ECO Mode), kadar v prostoru ni ljudi
3D izpih zraka, 6 stopenj regulacije levo-desno, 5 stopenj gor-dol
– vse naprave imajo vgrajen nov Wi-Fi vmesnik
– Sleep Mode funkcija za maksimalno udobje v času spanja
– okolju prijazno hladilno sredstvo R32
– tedenski časovnik (preko aplikacije)

 

Uniči tudi 99,99% virusa SARS-CoV-2, ki povzroča bolezen COVID-19

Haier je za potrebe testiranja sodeloval s francoskim podjetjem Texcell S.A. Testi so bili izvedeni v strokovnem laboratoriju s pomočjo Haier UVC GENERATORJA, ki se uporablja v Haierjevi paleti klimatskih naprav. V laboratorijskem testnem okolju je Haier UVC GENERATOR zaviral virus SARS-CoV-2 z učinkovitostjo do 99,998% v 1 uri.

Haier Texcell UVC certifikat

Celotno študijo si lahko prenesete tukaj

 

UV-C sterilizacija

Haier Flexis Plus UV-C ima v notranji enoti vgrajeno UV (ultravijolična) svetilko, ki s pomočjo UV žarkov uničuje vse bakterije in viruse v zraku. Svetilka oddaja kratkovalovno UV svetlobo 270-280nm v protibakterijskem spektru (UV-C). Ta uniči molekularno strukturo DNK/RNK bakterije ali virusa, ter s tem preprečuje njihovo razmnoževanje. Stikalo v primeru odprtja pokrova notranje enote takoj prekine oddajanje svetlobe, da se prepreči negativen vpliv UV svetlobe na človeka.

 

56°C STERI-CLEAN

Funkcija 56°C Steri Clean učinkovito uničuje bakterije in viruse s segrevanjem izmenjevalnika toplote na 56°C za 30 minut. Toplotna dezinfekcija je učinkovita v boju proti onesnaženju, ki se lahko nabere na površini izmenjevalnika toplote. Vzdrževanje visoke temperature več kot 30 minut ustvarja smrtonosno okolje za bakterije in viruse. Tehnologija 56°C Steri Clean poskrbi za čiščenje naprave, kar omogoča boljšo kakovost zraka iz klimatske naprave. (Funkcija je na voljo v aplikaciji)

Haier 56°C sterilizacija

Frost Clean tehnologija

Haier Frost Clean tehnologija samodejno očisti toplotni izmenjevalec klimatske naprave s hladno ekspazijo. Deluje tako, da zamrzne površino uparjalnika in z odtalitvijo učinkovito odplakne nečistoče in bakterije.

Haier Frost Clean tehnologija

Nano srebro ionska površina izmenjevalca

Haier klimatske naprave imajo srebrov ionski premaz na uparjalniku, s katerim se doseže 99,9% dezinficirani zrak. Ionsko srebro deluje kot antiseptik, saj njegovi aktivni ioni prodrejo skozi membrane bakterij in jih uničijo.

Srebrov ionski premaz toplotnega izmenjevalca

Super tiha naprava

Zelo tiho delovanje klimatskih naprav Haier je bilo doseženo z optimizacijo ventilatorja in kanalov za pretok zraka. Klimatske naprave Haier delujejo z nivojem hrupa, znižanim na 18 dB(A). Zato jih je mogoče uporabljati ponoči, kar zagotavlja udobje uporabnikov in hkrati ne moti spanja. Poleg tega imajo klimatske naprave različne načine delovanja, npr. Način QUIET, ki klimatski napravi omogoča delovanje pri najnižji možni ravni hrupa 16 dB(A) .

Haier Flexis Plus super tiha naprava

ECO senzor za ugotavljanje prisotnosti

Z ECO senzorjem dosežemo maksimalno udobje, ker se pretok zraka regulira po trenutnem stanju v prostoru
(število oseb in njihova pozicija). S senzorjem dosežemo dodaten prihranek ker se klimatska naprava izklopi kadar dalj časa niste prisotni v sobi.

3D izpih zraka

3D izpih zraka obsega 6. stopenj regulacije levo-desno, ter 5. stopenj gor-dol.

Nov Wi-Fi vmesnik

Z aplikacijo Haier “hOn” lahko s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom z eno samo aplikacijo upravljate vse naprave Haier v pametnem domu. Poleg tega lahko prek hOn upravljate z vsemi osnovnimi funkcijami, funkcijami čiščenja in še veliko več. Aplikacija omogoča uporabo glasovnih ukazov, ker je združljiva z Google Assistantom in Alexa in zato omogoča tudi glasovno upravljanje.

Haier hON novi Wi-Fi upravljanje

Tehnični podatki

 

Haier je prvi na svetu

  • Haier je 1. na svetu v kategoriji “pametnih” klimatskih naprav. Haier je v tej kategoriji ustvaril 29,4% tržnega deleža.

Haier številka 1 v svetu