Regulacija

 

– Izjemen prihranek energije ob stalnem zagotavljanju udobnega ogrevanja.
– Avtoprilagajanje sobne temperature s prilagoditvijo temperature dovoda.
– Krmiljenje dveh območij.
– Inteligentna povezava z obstoječim kotlom.
– Shranjanje nastavitev na SD kartico.
– Sodobno oblikovan LCD zaslon na dalinjskem upravljalniku.
– Brezžični daljinski upravljalnik kot opcija.

86396303767664

 

 

 

 

Nastavitev ogrevalne krivulje

Z znižanjem temperature ogrevane vode za 1°C izboljšamo koeficient učinkovitosti (COP) za kar 2%. To pomeni, da na energetski prihranek močno vpliva krmiljenje temperature dovoda v sistemu.

 

Avtomatsko prilagajanje

Inovativna funkcija avtomatskega prilagajanja meri sobno temperaturo in zunanjo temperaturo ter na tej podlagi izračuna potrebno moč za ogrevanje sobe. Izognemo se trošenju energije, povečano je udobje in energetski prihranek.

 

7966457_origSistem  v deljeni izvedbi omogoča krmiljenje dveh ogrevalnih območij, na primer talnega sitema ogrevanja in radiatorskega sistem posebej. Za vsako območje je mogoče nastaviti urnik in temperaturo delovanja. Sistem omogoča prilagoditev temperatur, naprimer 40°C za radiatorje in 30°C za talno gretje.

 

Sistem v deljeni izvedbiSistem v deljeni izvedbi omogoča bivalentno delovanje v povezavi  z obstoječimi ogrevalnimi napravami. Obstoječega kotla ni nujno zamenjati, inteligentni sistem kombiniranja dveh sistemov  izbira kateri sistem bo deloval glede na potrebe. Ustrezni sistem izbiramo glede na 4 logike preklopa.

 

5749291

Posebna programska oprema omogoči, da se nujne začetne nastavitve shrani na SD kartico s pomočjo računalnika. Postavke se lahko predhodno nastavi s predhodnim kopiranjem na SD kartico. Na SD kartico (2GB) se lahko beleži delovne podatke oz. zgodovino za cel mesec.SD kartico lahko uporabi le serviser.