Haier Nebula

Haier Nebula stenska klimatska naprava

 Haier Nebula srebrna sprednji

Energijski razred A++ 50

 

Haier Nebula inverter mono in multi split modeli, omogočajo večje udobje uporabe klimatske naprave ter velik prihranek energije.
Velik LCD display/prikazovalnik s trenutnimi nastavitvami in izbrano temperaturo se prikaže, ko je naprava vključena.
Napravo odlikuje moderen dizajn, izjemno tiho delovanje, napredne funkcije in odlično usmerjanje zraka.
Na voljo v kovinski beli ali srebrni barvi.

 

 

Ionizator

Ionizator zraka ustvarja negativne ione ter nevtralizira vpliv magnetnega in električnega polja, ki nastane ob uporabi različnih električnih naprav.

V naravnem okolju najdemo veliko koncentracijo (-)ionov v bližini slapov, gozdov ter parkov in to v količini od 8.500 do 12.000 (-) ionov/cm3. Z meritvami je potrjeno, da je v mestu v povprečnem stanovanjskem objektu 100 (-) ionov/cm3, v povprečnem poslovnem prostoru pa komaj 25 – 70 (-) ionov/cm3. Ionizator zraka v klimatski napravi Haier proizvede do 20.000 (-) ionov/cm3. Prašni delci, bakterije, cvetni prah, dim, virusi in ostali toksini ter smrad, ki se nahaja v zraku, imajo pozitiven (+) naboj. Negativni ioni vežejo nase pozitivne delce, ki pri tem padejo na tla, od koder jih lahko preprosto odstranite. Negativno nabiti ioni pozitivno vplivajo na udobje v prostoru, nevtralizirajo negativne vplive magnetnega in električnega sevanja, ter čistijo zrak. Raziskave dokazujejo, da ionizator zraka zmanjša posledico stresa, ter dviga kvaliteto življenja v vašem stanovanjskem ali poslovnem prostoru.

Ionizator filter zraka

 

Super Quiet

Rezultat raziskovanja v laboratorijih Haier-ja, je izboljšan ventilator z večjim premerom in razporedom lopatic, boljši zračni tok, izboljšano je krmiljenje kompresorj, kar omogoča zelo tiho delovanje klimatske naprave. S pritiskom QUIET se nivo hrupa na notranji enoti zniža za 2 dB.(Nebula 9k)

Daljninski upravljalnik YR-HB01

Nova zasnova daljinskega upravljalnika omogoča poenostavljeno upravljanje z vrsto naprednih funkcij. Osnovne funkcije, kot so vklop ali izklop, izbira režima dela in prilagodi temperaturo in ventilator se nahajajo na sprednji strani. Z odprtjem sprednje plošče na daljinskem upravljalniku so na voljo dodatne funkcije, kot so spanje, 10 ° C, zaklepanje za otroke, timer-ja/časovnika, itd.

• usmerjanje zraka levo / desno
• Quiet/tiho- dodatno zmanjšuje hrup za 2 dB
• Health/zdravje, ionizator zraka
• Power/moč – hitro doseganje željenih pogojev dela
• Možnost natančne prilagoditve na 0,5 stopinj.
• 10 ° C – možno je nastaviti sistem, ki se vklopi, ko temperatura pade pod 10 ° C in preprečuje zamrznitev cevi, predvsem v počitniški hiškah, ki so prazne v zimskih mesecih.
• Timer/časovnik – nastavitev časovnega vključevanja in izključevanja naprav
• Smart/pametni – na osnovi izbrane temperature naprava avtomatično izbere režim delaHaier daljinec YR-HB01

Wi-Fi kontrola Haier WiFi
S povezavo klimatske naprave na vašo domačo wi-fi mrežo imate možnost, da z oddaljene lokacije preko vašega pametnega telefona ali tabličnega računalnika upravljate klimatsko napravo. Napravo lahko vključite ali izključite, izberete režim delovanja, nastavite željeno temperaturo, časovnik, ter preverite trenutno temperaturo v prostoru. Zelo uporabno, ker lahko pred prihodom, ohladite ali ogrejete stanovanje, poslovni prostor ali vikend.
• Vse funkcije daljinskega upravljalnika z dodatnimi funkcijami
• Tedenski časovnik
• Posamična in skupinska kontrola
• Upravljanje režima nočnega dela
 Haier Wi-Fi kontrola
Haier Inverter DC

Klimatska naprava z invertersko tehnologijo zagotavlja natančno regulacijo moči, brez nihanja. Hitro doseže in vzdržuje delovno temperaturo.

Inverterski način delovanja klimatske naprave pomeni velik prihranek energije, odvisno od pogojev delovanja tudi do 50% v primerjavi z običajnimi klimatskimi napravami. Če je temperatura v prostoru mnogo višja od željene, naprava deluje s polno močjo do željene temperature. Ko se temperatura doseže, naprava prilagodi učinek delovanja in enakomerno vzdržuje nastavljeno temperaturo. S tem onemogoča nagle temperaturne spremembe v prostoru, obenem pa doseže znaten prihranek energije. Zaradi tega ni pogostega vklapljanja in izklapljanja naprave, kar dodatno razbremenjuje električno napeljavo. Ugodje v prostoru, klimatiziranim z invertersko klimatsko napravo, je mnogo večje, ker sistem z regulacijo izhodne temperature klimatiziranega zraka ne daje občutka prepiha. Poleg tega inverterski sistemi omogočajo gretje tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah do -15°C. Natančno krmiljenje željene temperature poveča ugodje v klimatiziranem prostoru, kar omogoča gretje tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah. Bistven prihranek električne energije uvršča inverterske naprave med naprave prihodnosti.

Haier inverter klima

Tehnologija A-PAM DC Inverter

S pomočjo tehnologij S-TYPE, S-A-PAM in PAM, in z natančnim nadzorom napetosti kompresorja, je povečana učinkovitost naprave za 15%. Naprave Haier učinkovito delujejo pri nizki frekvenci, ki omogoča večje prihranke energije in pri visoki frekvenci, ki zagotavlja večjo moč . Vse te tehnologije omogočajo večje udobje, prihranek energije in manjšo raven hrupa.

3D airflow

Haier klimatska naprava nudi možnost avtomatskega ali ročnega usmerjanja zraka gor-dol, levo-desno za optimalno porazdelitev temperature zraka v prostoru. Optimalna izbira smeri izpihanega zraka zagotavlja najboljšo porazdelitev zraka ter večje udobje bivanja v klimatiziranem prostoru.

Haier 3D airflow

 

Območje izpiha zraka do 12 metrov

V notranji enoti je izboljšan motor, povečan je premer ventilatorja, kar omogoča velik domet klimatiziranega zraka, do 12m.

Haier domet zraka do 12m

 

ENERGY SAVING

R410A R410A – ekološko hladilno sredstvo, ni toksičen, ni vnetljiv, ne škoduje ozonskemu plašču.
180˚ sine wave DC inverter 180˚ sine wave DC inverter – inverterska tehnologija dela za večjo energetsko učinkovitost in več udobja.
DC motor DC motor – DC motor omogoča natančno upravljanje števila vrtljajev in večjo učinkovitost ter več udobja.

INTELLIGENT & COMFORT

Wi-Fi Wi-Fi – možnost povezovanja naprav z Wi-Fi/ brezžičnimi omrežji in upravljanje preko pametnega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika preko interneta (OPCIJA)
Super quiet Super quiet – z uporabo najnovejše tehnologije je hrup zmanjšan na samo 22dB.
Auto mode Auto mode – samodejni način delovanja
Quiet mode Quiet mode – dodatno zmanjšanja stopnja hrupa (dvojni klik na „power/soft” tipko) za 2 dB
ON-OFF card ON/OFF card – mogoče izključevanje/vključevanje naprave z zunanjim kontaktom, vhodna vrata, okna, hotelski ključ in podobno (za hotele, apartmaje itd.).
Power mode Power mode – hiter doseg željenih pogojev.
4 fan settings 4 fan settings – možnost izbire med 4 hitrostmi ventilatorja; Lo, Mid, Hi, Auto
Sleep mode Sleep mode – nočno delovanje za večje udobje in ugodno spanje
3D air flow 3D air flow – 3D usmerjanje zraka,levo-desno in gor-dol.
Wide-angle airflow Wide-angle airflow – široki kot izpiha zraka – pomične lamele omogočajo odličen prenos zraka.
Far distance air supplying 12m Far distance air supplying 12m – velik domet izpiha zraka.
Intelligent air Intelligent air – inteligentni prenos zraka.
Entire auto mode Entire auto mode – na osnovi izbrane temperature naprava avtomatično prilagaja režim delovanja.
Left & Right airflow Left & Right airflow – usmerjevanje zraka levo/desno.
Power mode Power mode – s pritiskom na gumb power/quiet” na daljinskem upravljalniku bo naprava delala v turbo načinu za hitro hlajenje ali gretje.
10°C heating maintenance 10°C heating maintenance – možnost vklopa, ob primeru, da temperature pade pod 10°C, s čemer bi preprečili zmrzovanje vodovodnih in ostalih cevi, kondenzacijo vlage in razvoj plesni, predvsem pri počitniških hišah, ki so prazne v zimskih mesecih.

HEALTH

Nano-Aqua-Ionizer Nano-Aqua-Ionizer – ionizator zraka lahko ionizira molekule vode v zraku in na ta način bolje čisti zrak in naredi prostor bolj udobnim.
Healthy negative ion Healthy negative ion – ionizator zraka.
Anti-dust filter Anti-dust filter – filter za učinkovito čiščenje zraka.
Easy clean design Easy clean design – panel/maska se lahko čisti in odstrani kar omogoča enostavno čiščenje.
Evaporator self-cleaning Evaporator self-cleaning – funkcija samo čiščenja v MODE načinu hlajenja ali izsuševanja prostora.
Dry function Dry function – način razvlaževanje.

DESIGN

Auto restart Auto restart –funkcija auto restart, povrne napravo na prej nastavljene funkcije, v primeru izpada električne energije.
3 min. power protection 3 min. power protection – 3 minutna zaščita naprave pred električnimi poškodbami.
24 hours timer 24 hours timer – 24 urni časovnik.(Samo v povezavi z Wi-Fi)
Super match Super match – univerzalne/ kompatibilne notranje in zunanje enote.
Easy clean design Easy clean design – naprava in sprednja maska iz antibakterijskega materiala se enostavno čistita.
2 ways drain piping connection 2 ways drain piping connection – kondenzacijsko cev lahko postavite na levo ali desno stran naprave.
2-way piping design 2-way piping design – priključne cevi se lahko montirajo na levo ali desno stran.
Integral stop valve cover Integrative valve cover – pokrov ventila je dizajniran tako, da poleg zaščitne funkcije zadovoljuje tudi dekorativnim potrebam.
Integrative structure design Integrative structure design – optimiziran dizajn integrira podnožje, posodo in ohišje okvira, z namenom povečati zanesljivost in zmanjšati vibracije
Blue fin Blue fin – hidrofilna aluminijska folija na notranji enoti ne dopušča razvoja bakterij in preprečuje korozijo uparjalnika.
Consealed LED display-prikazovalnik Consealed LED display/prikazovalnik – viden LED display/prikazovalnik, ob vklopu naprave.

 

Nebula 2,6 kW AS09AS1HRA

Nebula 3,5 kW AS12AS1HRA

Nebula 5,2 kW AS18AS1HRA

 

 

 

Haier_Nebula_1 Haier_Nebula_2 Haier_Nebula_3
1U09BS3ERA